torsdag 15 januari 2009

Partajpulver

Krogkommisionen hade bokstavligen en lyckad kväll på Grammisgalan. Två team vandrade runt och iaktog tecken på drogpåverkade artister och de verkar fått napp i en del fall. Sägs dock ännu inget om vem eller vilka det var, men att döma av Andreas Kleerups beteende så hade inte han “rent mjöl" i påsen. Han menar i en senare telefonintervju att han minsann inte kan veta vad de stoppat i nyårstårtan… Fler som var upprörda var Ebbot från The Soundtrack Of Our Lives samt Robyn som menade att Idrottsgalan vore ett lämpligare ställe att leta drogmissbrukare. Jag kan inte hålla med där, visst förekommer det anabola steroider inom idrotten, tveklöst, men de är ju ständigt påpassade och medveten om att de kan kallas in för tester när som helst. Inom musikbranschen är det inte lika hård koll även om polisen skulle kunna hitta betydligt fler nyttjare där.
Andreas Kleerup har ju som bekant under förra året haft romanser med två välkända kokainsnortare. Linda Rosing och Carolina Gynning. Gynning var för övrigt på plats för att dela ut ett av priserna och man undrar om även hon testades? Det är tydligen mycket välkänt att Gynning frossar i kokain men liksom Sanna Bråding daltas det med kvinnan. Det vore ju en katastrof nu när Gynning sägs vara en stigande TV-stjärna (som Rosing) ertappades med narkotika. Vågar man gissa att ledningen för både TV4 och Kanal 5 är väl medvetna om detta men försöker hålla det undanstoppat?

En annan som det spekulerats om gällande “partajpulver” är ju Mikael Persbrandt. Att han gillar att partaja är ju ingen hemlighet. Rattonykterhet har ju blivit lite av hans fritidsintresse sägs det. Han är på tapeten idag med nakenbilder på vift. Tidningen Se & Hör har tydligen publicerat några nakenfoto. “Osmakligt” kallar hans advokat tilltaget och menar att Persbrandt gillar att bjuda på sig själv privat. Eftersom det är privata foton borde väl Persbrandt ändå minnas vem som tog dem från början och därefter kunna lista ut hur de hamnat i pressen. Återigen det där med att skjuta budbäraren. Ilskan mot att bilderna kommit ut är ju helt obefogad då han kanske skulle ha valt sitt festsällskap bättre

1 kommentar:

anti sa...

Håller med dig fullt ut.Kan kanske tii och med vara egen medverkan i att vara/bli intessantare för att inte glömmas mellan vaven av jobb.