onsdag 7 januari 2009

Gekås!!

GeKås...frivilligt.... viktiga fakta så här innför besöket???
1. Folk är galna...verkligen.
2. Par som inte kan handla utan att bråka...borde inte handla ihop.
3. Folk borde få gå en kundvagnskurs innan de släpps iväg med detta dödliga fordon.
4. Hela släkten måste inte gå i klump, gångarna är för smala för det.
5. Slipover är inte, kommer aldrig att bli och har aldrig varit snyggt.
6. Det är fascinerande att se hur många män blir omyndig/idiotförklarade av sina kvinnor så fort de går in i en affär...och hur männen accepterar det.
7. Nej, inte ens i jätteaffärer där ingen känner dig, är det en god idé att prata i sin mobil som om du sitter i din egen soffa....?
8. Att vara nykär är härligt men att gå arm i arm och småpussas framför stressade rea tokiga kvinnor är hur härligt som helst att se.
9. Snälla GeKås! Gör om så att man slipper gå genom damunderkläder när man ska till vissa ställen i varuhuset. Som ensam kille passerandes där blir man uttittad på med arga blickar.
10. Det har öppnats ett Erotikoutlet i Ullared...fattar ni? Det är helt sjukt..i Ullared...17 invånare eller nåt men erotikoutlet det har de ;)
11. Det kostar alltid minst 1000 spänn att komma ut...hur lite man än tycker man handlat.
12. Det finns otroligt många vackra kvinnor i vårt land....synd bara att de prioriterar schampoo före mig...;)
Ha en bra dag.
KB.

2 kommentarer:

anti sa...

Jodu, GeKå går då iallafall inte jag frivilligt in på fler gånger, 1 gång räcker då för mig.Det var ingen höjdare för mig som vill kunna gå i lugn och ro ,det kan man inte där.

Namn: Eva sa...

Verkar som om du haft en traumatisk upplevelse där uppe i Ullared! Men sexoutlet'en kunde säkert kompensera det hela. eller?!