tisdag 3 mars 2009

Pigg trots natt!

Jag lade mig relativt tidigt igår efter att ha bråkat med min stationära dator till den gräns där jag tänkte parkera ett spett rakt igenom dess skal. Men jag lugnade mig och tänkte att det var säkert ett tecken från Gud att jag skulle lämna datorn ifred ett tag. Minns inte riktigt när jag slocknade men det var nog strax efter 23-tiden. Vaknade sedan och kände mig riktigt pigg men det var kolsvart i rummet och utanför verkade det som. Tittade på klockan som visade 00.15. Shit!! Detta skulle bli en jobbig natt. Att övertyga kroppen om att den var trött och försöka stanna i sängen så pass länge att det blev en “normal morgon”.

Efter det vaknade jag kanske varannan kvart och upprepade proceduren. Började halvdrömma om att jag skulle blogga om ditt eller datt. Inget av det som jag minns när jag slutligen gick upp. Men jag låg där och smålog över olika infallsvinklar. Dags att börja med anteckningsblocket vid sängen igen kanske. Min egen “hårddisk” har på senaste tiden framstått som seg och tappar minnet oftare än tidigare.

En sak som jag minns från gårdagen är Gordon Ramsey och hans program. Där nämndes en site jag bara var tvungen att kika in på när jag vaknade. Pimp That Snack. Kanske den som hållit mig vaken till och från. Min iver att se den med egna ögon. Det går i korthet ut på att bygga egna bakverk och snask fast modell mycket större. Sedan fotograferar man processen och lägger upp den på hemsidan.

2 kommentarer:

gumman sa...

Du är ju rolig!

anti sa...

Anteckningsblock vid sängen var det,ja,ja åldern börjar väl ta ut sin rätt hos dig ochså kan jag tro.
Sov gott.